Verdiakis company

H Εταιρία μας

Ο Όμηρος το χαρακτήριζε ως “υγρό χρυσό” και οι Μινωίτες το είχαν εντάξει τόσο στην καθημερινή τους διατροφή, όσο και στις οικονομικές τους δραστηριότητες…

Εδώ και εκατομμύρια χρόνια, το ελαιόλαδο και η καλλιέργεια της ελιάς αποτελούν δραστηριότητες συνυφασμένες με την ανθρώπινη δραστηριότητα, την οικονομία, τη διατροφή και τον πολιτισμό.

Στην Κρήτη αγαπάμε το ελαιόλαδο και η κρητική γη έχει φροντίσει να μας παρέχει τις ιδανικότερες εδαφολογικές συνθήκες για την παραγωγή του.

Σεβόμενοι το μεράκι των Κρητικών ελαιοπαραγωγών και την αξία του ελαιολάδου για τους καταναλωτές, στη Verdiakis Eleon φροντίζουμε να διατηρούμε την ποιότητα και γνησιότητα του Κρητικού ελαιολάδου, συσκευάζοντάς το με αγνότητα και προσοχή.

Έτσι, έχετε στα χέρια σας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία, εγγυημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά και αναλλοίωτη γεύση.

Ποιοι είμαστε

Από το 1998 η Verdiakis Eleon ασχολείται με το ελαιόλαδο, παραλαμβάνοντας ποσότητες, κυρίως, extra παρθένου ελαιολάδου, τις οποίες αποθηκεύει σε ανοξείδωτες δεξαμενές διαφορετικής χωρητικότητας.

Στους αποθηκευτικούς μας χώρους επικρατούν βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασιών, προκειμένου τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ελαιολάδων να παραμένουν αναλλοίωτα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ελαιοκομικής περιόδου.

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε, με τον καλύτερο τρόπο, τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Η επάρκεια γνώσεων, η πολυετής εμπειρία και οι κατάλληλες υποδομές οδήγησαν την εταιρία μας στη δημιουργία μιας μονάδας τυποποίησης που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία και ποιότητα.

Η μονάδα τυποποίησης είναι μεσαίας δυναμικότητας, με λειτουργικές εγκαταστάσεις και σύγχρονο, αυτοματοποιημένο εξοπλισμό και έχουν ως στόχο την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχειρηματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, δημιουργώντας μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες.

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των συνεργατών μας έτσι
ώστε να συμβάλουμε στην μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των πελατών μας.

Οι Αξίες μας

 • Ακεραιότητα:
  Λειτουργούμε με ξεκάθαρη, σταθερή, κοινή εμπορική σχέση προς όλους τους συνεργάτες μας και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας.
 • Διάκριση:
  Επιδιώκουμε να αποτελούμε την εταιρεία πρότυπο για όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί μας, πελάτες, συνεργάτες, εργαζόμενοι και να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε.
 • Τεχνογνωσία:
  Διακρινόμαστε για την εξειδίκευση στο αντικείμενο μας και παρέχουμε άμεσα, ευθύνη και συνέπεια, λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.
 • Κερδίζουμε με τους πελάτες μας:
  Όταν ο πελάτης μας κερδίζει από την συνεργασία και τις λύσεις μας, τότε κερδίζουμε και εμείς.

Πιστοποιήσεις

Η Verdiakis Eleon έχει ως στόχο της τόσο τη γευστική ανωτερότητα των προϊόντων της όσο και την ποιότητά τους.

Προκειμένου να πετύχουμε τα παραπάνω, στη Verdiakis Eleon γνωρίζουμε πως η διασφάλιση της υγιεινής είναι αναγκαία. Έτσι, εφαρμόζουμε αυστηρά το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 22000 σε όλα τα στάδια των διεργασιών παραλαβής, αποθήκευσης, παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης.

ISO 2218:1972

IFS
(International Food Standard)

BSF

ΔΗΩ
(oργανισμοσ ελεγχου
και πιστοποιησης βιολογικων προϊοντων)